"Fără nici o pată"

DETERGENTI ECOLOGICI PROFESIONALI

Buna ziua gospodine albinute!

V-ati întrebat vreodată de ce ar trebui să alegeti un detergent profesional ecologic în locul unuia clasic?

Dacă toată lumea știe că este mai bine să mănânci sănătos și natural pentru a trăi mai bine și a te simți bine, nu toată lumea cunoaște avantajele produselor naturale și pentru îngrijirea casei și a mediului în care trăim.

In ultimii ani am devenit din ce în ce mai conștienți de importanța a ceea ce cumpărăm și, chiar și atunci când vine vorba de produse pentru curățarea sau hidratarea feței și corpului, avem mereu grijă să ne bazăm pe produse valide și sigure.

Deci de ce să nu facem același lucru și pentru casele noastre?

În acest articol dorim să risipim mitul despre detergenții ecologici pentru rufele tale! Prea des ne auzim spunand  „dar vor fi la fel de bune ca cele chimice pe care le cumpărăm de la supermarket?”, „chiar îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete?”sau  „Am folosit întotdeauna acest detergent... unul natural, nu aș ști să-l folosesc...”.

AVANTAJELE UNUI DETERGENT ECOLOGIC

În comparație cu majoritatea produselor de pe piață, produsele naturale sunt mai concentrate. Acest lucru permite o mai mare eficacitate pe toate tipurile de pete folosind doze mai mici.

Doze mai mici – inseamna costuri mai mici și poluare mai mică pentru mediu!

Ingredientele folosite sunt naturale și, prin urmare, sigure pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

 Te-ai gândit vreodată la faptul că fiecare articol de îmbrăcăminte va intra în contact cu pielea noastră și că, într-un fel, reziduurile chimice ale detergenților clasici ar putea „rămâne pe noi”?

Oricine este alergic știe bine ce înseamnă să te trezești cu erupții cutanate cauzate de unele dintre materiile prime folosite la prepararea detergenților!

Detergentii ecologici contin parfumuri hipoarhgenice si nu contin coloranți, derivați petrochimici și parfumuri sintetice.

Aceasta înseamnă o mai mare siguranță pentru voi , veti evita astfel dermatita de contact și eczemele dar și pentru mediu!

Componente detergentilor nostri sunt exclusiv de origine minerală și vegetală și obținute din surse regenerabile si sunt detergenti profesionali ecologici cu actiune universala. Sunt solutii de curatare a suprafetelor diverse, mobilier, mese, aparatura, si textilelor. Mai pot fi folositi pentru curatarea aparatelor sau a obiectelor din viata cotidiana.

DETERGENTI ECOLOGICI PROFESIONALI

Filtre active