"Fără nici o pată"

BALSAM PROFESIONAL DE RUFE

Ce face un balsam de rufe?
Balsamul de rufe nu doar face hainele tale să se simtă și să miroasa bine, este bun pentru haine într-un mod esential, protejeaza culorile tesaturilor si reduce electricitatea statică. Ce face un balsam de rufe?
Balsamul de rufe nu doar face hainele tale să se simtă și să miroasa bine, este bun pentru haine într-un mod esential, protejeaza culorile tesaturilor si reduce electricitatea statică. Efectul de condiționare care face ca fibrele să fie moi și catifelate la atingere servește și pentru a le proteja. Această protecție începe în mașina de spălat, astfel încât procesul de spălare în sine provoacă mai puține daune.

Scopul numărul unu este, evident, acela de a înmuia țesăturile. Poate că locuiești într-o zonă în care apa este dură și urăști asprimea fețelor de masă proaspăt spălate, sau poate nu-ți place felul în care tricourile tale de bumbac se simt asupra ta după ce le-ai agățat să se usuce pe fir, sau poate preferați pur și simplu moliciunea cearșafurilor spălate cu balsam de rufe. Indiferent de motivele dvs., dacă preferați ca hainele, lenjeriile de pat și prosoapele de baie să fie catifelate și moi, balsamul de rufe face literalmente ceea ce scrie pe sticlă. Simplu.

BALSAM PROFESIONAL DE RUFE

Filtre active