"Fără nici o pată"
EKO Detergent igienizant de paviment, animale de companie, cu ulei de NEEM, 500ml
search
  • EKO Detergent igienizant de paviment, animale de companie, cu ulei de NEEM, 500ml
Product Manufacturer:

EKO Detergent igienizant de paviment, animale de companie, cu ulei de NEEM, 500ml

16,00 lei
Cu TVA

Detergent profesional ecologic, igienizant pentru paviment animale de companie, cu ulei de NEEM, 500ml

Cantitate
In stoc

  Termeni si conditii

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a site-ului

  Politica de confidentialitate

Cititi cu atentie politica de confidentialitate si normele GDPR

Detergentul EKO paviment cu ulei de neem curăță temeinic toate suprafețele pe care stau prietenii tăi animale, igienizează și neutralizează mirosurile!

Produsele sunt formulate cu ingrediente de origine vegetala, potrivite pentru pielea si blana cainilor, pisicilor si animalelor de companie

Este un produs extrem de profesional conceput pentru a descompune bacteriile și mirosurile organice în mediile locuite de animale de companie. Formulat cu ingrediente de origine naturală, este potrivit pentru toate suprafețele lavabile și toate tipurile de pardoseli.

Când un prieten cu patru picioare ajunge în familie, multe lucruri se schimbă. Este imediat necesar să curățați și să igienizați podelele casei dvs.

Detergentul igienizant Eko este formulat cu ingrediente de origine naturala, este potrivit pentru toate suprafetele lavabile si toate tipurile de pardoseli. De asemenea, potrivit pentru curățarea și igienizarea cutiilor si custilor.

Cu toate acestea, este important să nu enervezi câinele cu detergenți prea parfumați de origine petrochimică deoarece informațiile despre mirosuri ocupă 12,5% din creierul său, în timp ce la oameni doar 1%.

Detergentul de igienizare Eko pentru pardoseli este de fapt disponibil în trei arome delicate, toate naturale și ecologice: urzică, lavandă și mosc alb. De asemenea, uleiul de neem mareste actiunea de igienizare intr-un mod natural si face ca acest produs sa fie perfect chiar si in prezenta copiilor care se joaca la pamant cu patrupede si au nevoie de o mai mare siguranta igienica.

Potrivit pentru toate suprafețele lavabile și toate tipurile de podele.

Produsele nu conțin substanțe de origine petrochimică, parfumuri sintetice și coloranți. Materiile prime sunt usor biodegradabile si certificate, iar ambalajul este reciclabil.

* Produs certificat de organismul BIOCERTITALIA

* Fără violență

* Ingrediente de origine vegetală

* Producție artizanală 100% Made in Italy

Mod de ambalare: bidon 500ml

BP0066
10 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.